Goca Tržan poznata je po svom britkom jeziku, a kako sada kaže, malo je onih koji su se usudili da joj se zamere.

"Ne znam zašto se misli da na estradi nema pravog prijateljstva. Niti ja volim sve kolege niti sve kolege vole mene. Družim se samo s onima koji mi odgovaraju, koji su mi slični. Volim svoje koleginice, iako ne slušam njihovu muziku. Da dođe do toga da nekog ne volim, taj mora mnogo da mi se zameri, a malo ih je koji su se usudili da mi se zamere", rekla je Goca za "Alo".

Pevačica dodaje da se nikada nije pokajala zbog toga što je bila iskrena i bez dlake na jeziku.

"Nije mi žao što imam jasan stav o svemu što se dešava oko mene, koliko god da me je to koštalo - pao meteor na mene, i sve je kako treba da bude", rekla je ona, pa dodala da se ne opterećuje skupom garderobom i materijalnim stvarima.

Goca Tržan o teškim trenucima
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

"Ne opterećujem se time šta nose moje koleginice i da li imaju nešto što ja nemam, ili obrnuto. Daleko mi je važnije šta ljudi rade, nego šta oblače i kako izgledaju. Svako ima pravo da izgleda kako želi, iako se u našem sistemu vrednosti forsira da svi izgledamo isto", zaključila je Goca za pomenuti medij.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna