Aleksandar Milić Mili, popularni muzičar, kompozitor i član žirija u "Zvezdama Granda", nedavno je zabrinuo javnost kada je objavio fotografije iz bolnice. On je u Turskoj operisao želudac, i kako je napisao, nije ni slutio da će mu kraj godine biti takav. 

"A jel moguće bolnica... Ni pre ni posle nego baš za Novu godinu", napisao je Mili na Instagramu.

Operacija je protekla u najboljem redu i čini se da se Mili uspešno oporavlja. Naime, on se pojavio na snimanju "Zvezda Granda" nasmejan, a izvor blizak njegovoj porodici tvrdi da je njegova porodica jako zabrinuta i savetuje ga da prikoči s obavezama.

"Miliju je bolje, on je pozitivan i ne žali se ni na šta, ali to je on, nikad se ne žali. Međutim, njegovi najbliži se plaše da nije sve u najboljem redu i da mora malo da prikoči da mu ne bi stanje bivalo sve gore i gore", rekao je izvor za "Informer" i dodao:

"On je već imao dosta zdravstvenih problema. Svojevremeno se izborio sa kancerom, o čemu je sam pričao. Tada je naveo da je pozitivan stav ključni momenat za sve bolesti. Ali ni to nije sve, pre dve godine imao je intervenciju na glasnim žicama, često ga zdravlje izdaje, pa zato ljudi koji ga vole i strepe. Mole ga da ode na odmor i to malo duži, međutim, neće on ni da čuje. Samo priča o takmičarima koje sprema u Zvezdama Granda i kaže da mu je to najbolji oporavak. Ako ne radi, kako je rekao, to u njemu budi depresiju. Samo da sve bude u redu, korona hara, moraće da povede malo više računa", zaključio je izvor.

Aleksandar Milić Mili operacija
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna