Ako im date samo malo vremena, astrolozi će za svaki znak pronaći razlog zašto su još bez ljubavi i partnera. Međutim, iako je sve više usamljenih, kažu da su najčešće "singl" osobe rođene u jednom od ova tri znaka.

DEVICA

Device su previše kritički nastrojene čak i prema sebi, a kamoli prema drugima. Nikome nije lako u društvu takve osobe, a zamislite tek koliko je teško trpeti da vam neko ko vam se sviđa stalno nalazi mane. Nežno ukazivanje na neophodne promene daje lepe rezultate neko vreme. Ipak, i kad Devica uspe u svojoj nameri i konačno "oformi" ljubav iz snova, ta će je "ljubav" možda uskoro napustiti zbog neke zanimljivije prilike. Rešenje je - biti nežan i prema sebi i prema drugom i voleti onog čije mane možete da podnesete.

JARAC

Kad neko želi ljubav, a ne može da joj se preda, onda dolazi do površne veze koja se lako kida. Štaviše, Jarac će se često pretvarati da uopšte nije zainteresovan, jer to deluje manje opasno od pokazivanja svojih slabosti.

Ako stalno pokazujete potencijalnim partnerima da ste dovoljni sami sebi, oni će vam to "uživanje" i priuštiti. Ako želite vezu, otvorite se i pokažite ranjivost.

RIBE

Nikome usamljenost ne prija, ali Ribe su majstori da od samoće naprave neki svoj svet u kojem je neće ni osetiti. Fantazije ipak nisu rešenje na duže staze, a svako razočarenje treba što pre ostaviti iza sebe. Kad sledeći put dobijete poziv na žurku, setite se da je samoća prijatna samo ako je povremena.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna