Kada je bolest pokosila njenog muža, pre više od 20 godina, Vesna de Vinča je obukla crninu i nikad je više nije skinula. Kaže da je sudbina postala njen stil, da se trudi da u stanu u kojem je sve belo malo napravi balans, ali zapravo i danas, s velikom ljubavlju, priča o ljubavi koju je smrt iznenada prekinula.

"Predrag Vitas je bio anđeo. U našem braku kafana nije postojala, niti piće", ispričala je Vesna svojevremeno za Hello. "Bila je to dobra ljubav, puna strasti, stvaranja, smejanja, bezrezervne podrške." Podsetimo, Predrag Vitas, je bio urednik Informativnog programa Televizije Beograd, a preminuo je 1998. godine, kada je imao samo 51 godinu."

"Vitas je bio vitez, uvek gospodin, čak i u ono vreme kad je bio `drug`", ispričala je Vesna. "Pala sam u nesvest kada smo ga sahranjivali. Bila mi je čast što sam ga poznavala. Moj Ličanin, snaga, lepota. Bio je najlepši, apolonski građen, skoro dva metra visok. Od očiju, stopala, do ruku, sve je bilo savršeno.

A najlepši je bio iznutra. Blag. Samo jaki ljudi mogu biti tako blagi. Ne znam ni sama kako sam pregurala taj Predragov odlazak. Sada se smešim kad pomislim na njega. Znam da je tu, sa mnom."

Vesna je i pre Vitasa bila u braku. "Moj prvi muž je od mene bio stariji 20 godina i u njemu sam tražila oca koji je tek bio preminuo u tom trenutku. Imala sam tu sreću da rastem uz velike muške figure, šmekere, kavareljere i velike ličnosti. Od Milana Langa sam se razvela posle 7 godina braka", ispričala je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna