Voditeljka je smogla snage da se kratko oglasi, ne skrivajući bol i tugu.

Ona je istakla da se najteže nosi sa tim što je njena ćerka Una Sofija izgubila oca.

"Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca, a ja osobu s kojom sam planirala da provedem život. Sve ostalo mi je sada apsolutno nebitno", poručila je Nikolina Pišek za "Story".

Podsetimo, srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović preminuo je 8. maja u salonu za masažu.

vidoje nikolina pisek.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

On se preko dana osećao dobro i nije se žalio ni na kakve zdravstvene tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo.

Rezultati obdukcije pokazali su da je Ristović preminuo usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića.

Sahranjen je 12. maja na Novom groblju u Beogradu.

Pored ćerke Une Sofije, koju je dobio sa Nikolinom Pišek, Vidoje Ristović je imao i stariju naslednicu Mateu, koju je dobio u prvom braku sa nekadašnjom suprugom Lanom.

Fotografije sa sahrane, kao i fotografije Nikoline Pišek nastale neposredno posle smrti muža pogledajte u galeriji ispod.

Amir Hamzagic/ATAImages, ATA / Antonio Ahel Nikolina Pišek nakon smrti supruga Vidoja

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna