U 38. godini, Keli Ozborn je konačno uspela da sredi svoj život. Dugo je bila "samo ćerka" Šeron i Ozija Ozborna, a sada je glumica, pevačica i kompozitorka, ali i dizajnerka čije se bogatstvo procenjuje na 16 miliona dolara! U srećnoj je vezi i nedavno je objavila da je trudna.

Keli je  postala je slavna zahvaljujući rijaliti programu "Ozbornovi", a sledila je stope svog oca u muzičkoj karijeri. Međutim, rano je podlegla izazovima razuzdanog života, predala se alkoholu i narkoticima. U jednom podkastu je rekla da joj uopšte nije jasno kako je doživela više od 30 godina.

"Bila sam u konstantnom stanju mamurluka", opisala je Keli, koja je više puta odlazila na rehabilitaciju i napuštala sve programe odvikavanja.

Pa ipak, čak i u tim periodima, priželjkivala je da postane majka. "SAd znam da ne bih bila nikakva majka", izjavila je u jednom intervjuu. "A tad sam mislila - da, prestaću da se drogiram čim zatrudnim, jer moram prestati. Bilo je to ludilo čak i pomisliti", opisala je Keli. 

Posle brojnih pokušaja, uspela je da se oslobodi zavisnosti. "Hoću da budem samo najbolja verzija sebe, za svoju porodicu, za dečka, za prijatelje - a nisam to bila dosad", objasnila je. Njeno dugogodišnje prijateljstvo sa Sidom Vilsonom preraslo je u ljubav, a njih dvoje su sad potvrdili da uskoro postaju roditelji.

Keli je objavila svoju sliku sa snimkom ultrazvuka, a uz vest o trudnoći je napisala: "Znam da me nije bilo nekoliko meseci, pa sad mislim da bih mogla i da podelim sa svima vama - zašto... Van sebe sam od sreće što mogu da objavim da ću biti mama", napisala je. "Malo je reći da sam srećna. Ovo je ekstaza!"

I Sid je objavio snimak ultrazvuka na svom Instagram profilu, bez ijedne reči - samo uz niz emotikona - srca i troje ljudi. I njemu će ovo biti prvo dete.

"Ti si moj najbolji prijatelj, moja srodna duša i volim te, iz dubine duše, Sidni Džordže Vilsone", poručila mu je Keli za Dan zaljubljenih, kada su proslavili čak 23 godine poznanstva!

Instagram / kellyosbourn Posle dugih godina zavisnosti od alkohola i droge.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna