Nikolina Pišek i Vidoje Ristović voleli su se od 2012. godine. Prvo su se sreli u Dubrovniku, zatim u Crnoj Gori, a on je kasnije govorio kako je odmah osetio "hemiju". Mada su prvih par meseci bili samo prijatelji, njegovo uporno udvaranje je imalo efekta.

Vidoje je Nikolinu zaprosio prstenom od 15.000 evra uz pesmu Sandija Cenova "Žena budi mi ti", a venčali su se 2013. godine u Monte Karlu. Nikolina je bila presrećna u braku, uprkos činjenici da su ona i Vidoje bili potpuno različiti.

 "Vidoje ima poverenja u mene i što se tiče uređenja može mi davati predloge, ali nema pravo uticati na situacije. Ja sam vrlo praktična i prostor mora biti funkcionalan, a onda estetika prolazi iz funkcije što je njemu potpuno strano. Ja sam čuvar ognjišta, kućni, domaćinski tip, a on je taj koji voli unositi nered u to, što je nekad dobra dinamika. Vidoje više voli izlaske i razbarušene situacije, koje ja moram kontrolisati da ne nastane potpuna anarhija" kazala je Nikolina Pišek za hrvatsku "Gloriju", dok je o venčanju pričala na zanimljiv način.

"Nisam nikad poput većine devojaka ili žena maštala zamišljajući svoje venčanje. Iskreno, brak mi nikad nije bio na pameti. Nisam bila opterećena njime, postigla sam sve što sam želela, pa sam se tako ostvarila i u majčinstvu. Pomalo sam se čak osećala krivom što nikad nisam zamišljala svoje venčanje. Znala sam samo to da nikad ne bih mogla ući u brak s muškarcem od kojeg sam dominantnija. Tako o braku nisam ni razmišljala, sve do trenutka dok nisam upoznala Vidoja. Jer ovo što imam sa njim emotivnije je i jače od bilo čega pre. Tek sad mogu reći da proživljavam ljubav u punom smislu te reči. Šta kod njega najviše cenim? To što je pravi, autentični muškarac, vrsta za koju sam mislila da uistinu više ne postoji",  ispričala je Nikolina 2013. za "Jutarnji list".

Nikolina se od prerano premunulog supruga oprostila i na društvenim mrežama, uz nekoliko porodičnih fotografija i emotivnim rečima.

"Ovakvog želimo da te se sećamo. Nasmejanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama. Samo da je ovakvih trenutaka bilo više… Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto složi da bismo mogli svi na okupu da budemo ovako srećni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli da ispune i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živećeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledaćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini…", napisala je Nikolina.

 Vidoje Ristović je sahranjen 12. maja na Novom groblju u Beogradu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna