Vest o smrti Vidoja Ristovića za sve je bila veliki šok, a njegovi najbliži nemi su od bola. Supruga Nikolina Pišek, 7. maja bila je u Zagrebu, a čim je čula da je njen suprug iznenada preminuo, slomljena od bola stigla je u Beograd. Bili su u vezi od 2012. godine, a kako su oboje imali brak iza sebe, voditeljka je smatrala da se nikada neće više udavati.

Sreli su se prvo u Dubrovniku, zatim u Crnoj Gori, a on je kasnije govorio kako je odmah osetio "hemiju". Mada su prvih par meseci bili samo prijatelji, njegovo uporno udvaranje je imalo efekta. Vidoje je Nikolinu zaprosio prstenom od 15.000 evra uz pesmu Sandija Cenova "Žena budi mi ti".

Raskošno slavlje sa 70 zvanica održano je 3. 9. 2013. u Monte Karlu, a nakon venčanja par je dobio ćerku Unu Sofiju. Nikolina i Vidoje uradili iste tetovaže - istetovirali su datum kada su se upoznali, 27. avgust 2012. godine, uz natpis "Blagosloveni". 


"Volimo da se obradujemo poklonima, više Vidoje mene, ali i to se smanjilo. Dosta je vremena prošlo i ne doživljava me više tako ozbiljno. Naravno da je lepo obradovati nekoga poklonom, ali ne treba čekati neke posebne datume već to uraditi spontano. Opuste se muškarci posle nekoliko godina, ali to je dobro jer je teško održati tenziju sa početka. Najlepše je kada pored nekog možeš da se opustiš i pustiš kočnicu, da teče samo svojim tokom. Ja sam ta koja zamera pa on ne stigne da dođe do izražaja", pričala je voditeljka o braku sa njim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna