Vest osmrti Vidoja Ristovića došla je kao veliki šok, a njegova supruga Nikolina Pišek je uspela da za medije samo potvrdi da je srpski istoričar umetnosti noćas preminuo. Ona je sa Vidojem bila u braku od 2013. godine, a sa njim ima ćerkicu Unu Sofiju.

Kada su se upoznali, oboje su već bili ostvareni kao roditelji. On je imao ćerku Mateu iz prvog braka, dok je Nikolina rodila Hanu Leonardu kad je imala 21 godinu. Ni ona ni Hanin otac nisu želeli brak, pa je voditeljka smatrala da se nikad neće udavati.

Ipak, susret sa Vidojem je promenio sve. Sreli su se prvo u Dubrovniku, zatim u Crnoj Gori, a on je kasnije govorio kako je odmah osetio "hemiju". Mada su prvih par meseci bili samo prijatelji, njegovo nežno udvaranje je imalo efekta. I mnogo godina nakon venčanja, ponavljala je kako je za nju pravo čudo što je on još uvek s njom.

Živeli su na relaciji Zagreb-Beograd, a jedan tragičan slučaj u kojem su bili razdvojeni je zamalo završio fatalno. Nikolina je, početkom prošle godine, bila sama sa Unom u Zagrebu kada je počeo da curi gas u stanu, što nije ni primetila.

Osetila je da joj je loše, javila mužu da ide da legne, a kasnije mu se nije odazivala na pozive. Vidoje je jedva uspeo da usred noći nađe prijatelja koji može da odjuri do stana, gde su hitna pomoć i policija morali da razvale vrata. Voditeljka je, otrovana gasom, tada završila u bolnici.

Par je zajedno preživeo mnoge nevolje. Pre dve godine su imali mnogo neprijatnosti na letovanju u Sloveniji, a Nikolina je tada rekla da je dobila i brojne šovinističke uvrede zato što joj je muž Srbin. Bili su žrtve krađe nakita i novca, imali mnoštvo peripetija, a Vidoje bio čak i fizički napadnut. Prošle godine, Nikolina je doživela još jednu tragediju kad joj je preminuo otac. 

Posle svega, preminuo je iznenada i njen Vidoje, dve godine mlađi od nje, u 44. godini. Ove godine je trebalo da proslave deset godina otkako su zajedno - datum  27. avgust 2012. godine, kada su se upoznali, istetovirali su oboje na podlakticama, uz reč "blagosloveni". Nikolina je nedavno spomenula razvod šaleći se sa mužem preko Instagrama - on joj je čestitao godišnjicu braka, a ona odgovorila kako bi volela jedan razvod  kako bi posle mogli opet da prave opet još jednu žurku, a njoj da se kupi nova haljina.

Venčanje Nikoline i Vidoja je dugo bilo tema svih medija, jer je na glamuroznoj zabavi vrednoj 400.000 evra voditeljka nosila haljinu Monik Lilije, a na ruci verenički prsten vredan 15.000 evra. Svadba je bila u Monte Karlu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna