U javnosti se spekulisalo da je istoričar umetnosti Vidoje Ristović, suprug voditeljke Nikoline Pišek, preminuo tokom intimnog odnosa, a njegov otac oštro demantuje ove glasine i objašnjava šta su pokazali rezultati obdukcije.

"Naša tuga za sinom je neizmerna, srce nam se cepa! Nije primereno ni da se drugi, a kamoli ja bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u momentu kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram da kažem da moj sin nije umro tokom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića", rekao je Miša Grof za "Blic" i dodao:

"Molim vas ne skrnavite uspomenu na mog sina, oca dve divne ćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru".

Vidoje Ristović biće sahranjen u četvrtak, 12. maja, na Novom groblju u Beogradu.

"Neizmerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44. godini života. Obaveštavamo rođake i prijatelje da će se opelo održati 12. maja 2022. godine na Novom groblju u 14:30 časova", piše u objavi porodice.

Muž Nikole Pišek se požalio prijatelju
ATA Images/ Stefan Tomašević 

Podsetimo, suprug voditeljke Nikoline Pišek preminuo je u nedelju, 8. maja, u salonu za masažu. Vidoje je navodno bio u salonu na masaži strujom, a maserka je bila starija žena od oko 60 godina.

Vidoje se preko dana osećao dobro i nije se žalio ni na kakve zdravstvene tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo.

Svi prijatelji i članovi uže i šire familije očajni su što su ostali bez sina, supruga, oca i prijatelja, koji je imao ozbiljne planove da svoje životne navike dovede u red.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna