Brojni članovi porodice i prijatelji ispratili su na večni počinak Vidoja Ristovića koji je preminuo iznenada, u nedelju 8. maja, u 44. godini života.

Voditeljka Nikolina Pišek u suzama je primala saučešća, a kada je povorka krenula iz kapele sve vreme ju je pridržavao svekar, Vidojev otac Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof.

Sahrani je prisustvovala i prva supruga Vidoja Ristovića, Lana, sa kojom pokojni istoričar ima ćerku Mateu, a Lana i Nikolina su se u jednom trenutku zagrlile.

Nikolina Pišek na sahrani supruga Vidoja Ristovića
ATA / Antonio Ahel 

Kada je završeno opelo, Lana je Mateu i Unu Sofiju, naslednicu koju je Vidoje dobio sa Nikolinom, izvela sa groblja.

Lana, prva supruga Vidoja Ristovića, na njegovoj sahrani
ATA / Antonio Ahel 

Iako se danima unazad pisalo da Nikolina Pišek i njen svekar nisu u dobrim odnosima, njih dvoje su na sahrani sve vreme bili jedno uz drugo.

Nakon što je sahrana završena, voditeljka se vratila na grob svog supruga i počela da jeca. Nikolinu nisu mogli da odvoje od suprugovog groba, te su je prijatelji sve vreme prdržavali, a u jednom trenutku voditeljka je rekla: "Slikajte mi ovo cveće, da imam", piše "Kurir".

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je na stolu za masažu, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića.

Ristović je rođen 25. jula 1978. godine u Beogradu. Iz prvog braka ima ćerku Mateu, dok je sa drugom suprugom Nikolinom dobio ćerku Unu Sofiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna