Vest da je pevač popularne grupe "Divlji kesten" Igor Starović preminuo mnoge je ostavila bez teksta.  Igor je proveo 10 godina u bendu "Divlji kesten" gde je bio pevač, kompozitor i aranžer. Snimili su hitove "Suze krijem, same teku", "Ti si moja muzika" i "Kristina".

Grupa je uživala veliku popularnost, odžali su brojne koncerte, ali je 2002. godine došlo do razmimoilaženja unutar benda. Dve godine kasnije Igor je započeo solo karijeru, ali se ubrzo potpuno povukao.

"Veliki sam ljubitelj prirode i svakako ću jednom završiti u nekoj planinskoj brvnari, nisam baš preterano “urban” lik (kroz smeh). Kao što sam potpuno siguran da još uvek nisam napisao najbolju pesmu, tako i uporno tragam za ljubavlju", ispričao je svojevremeno Igor o sebi. 

 U rijaliti programu "Farma" okušao se 2013. godine. Ipak, njegov boravak na imanju iznenada je prekinut pošto je pevaču pozlilo i hitno je hospitalizovan. Sumnjalo se na neurološke probleme, ali analize nisu otkrile šta se tačno desilo. Imao je i slomljena rebra nakon što mu je drugi farmer Edin Škorić ukazao prvu pomoć.

ATAImages/G.G Pevač grupe "Divlji kesten", Igor Starović preminuo je u 56. godini

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna