Pevač grupe "Divlji kesten" Igor Starović preminuo je danas posle kraće bolesti, u 56. godini. Igor Starović je, inače, po obrazovanju bio diplomirani arheolog, a ovu pasiju negovao je do kraja života.

Uz muziku i arheologiju njegova velika ljubav bila je i košarka. Njegova emotivna veza sa voditeljkom Draganom Katić privukla je dosta medijske pažnje. Voditeljka se oglasila nakon smrti nekadašnjeg partnera.

"Stvarno sam se potresla i jako mi je teško. Igor i ja smo imali vezu pre više od nekih 25 godina i zaista smo ostali dobri prijatelji i u lepim odnosima. Igor je bio umetnik, malo ljudi zna da je bio diplomirani areheolog i da je to bila njegova druga ljubav, pored muzike i stvaralaštva kojim se bavio. Baš mi je teško i baš mi je žao", rekla je ona za "Grand Online", a i na Instagramu je objavila njegovu fotografiju iz dirljiv komentar:

"Igore, mnogo, mnogo mi je žao", napisala je voditeljka.

Kako Kurir saznaje Igor je umro na Drugoj hirurškoj klinici. Muzičaru je pukla aorta, a borba za njegov život trajala je pet dana. U jednom trenutku Igor se osetio bolje, ali je kasnije ipak preminuo.

ATAImages/G.G Pevač grupe "Divlji kesten", Igor Starović preminuo je u 56. godini

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna