Konstrakta se najviše radovala susretu sa suprugom i decom, koja su oduševljena maminim nastupom i plasmanom na najvećem muzičkom takmičenju.

Umetnica jedva čeka da im se sada u potpunosti posveti jer su, iako je u Torinu provela dve nedelje, naporne pripreme za Evroviziju trajale mesecima unazad.

"Deca su super reagovala na moj povratak. To nije bilo samo ove dve nedelje da nisam bila tu. Ja sam praktično dva meseca unazad od jutra do sutra imala obaveze. Sada će sve to da se slegne i da dođe na svoje mesto. Deca vole sve što se dešava", rekla je Konstrakta za "Kurir".

Zatim se osvrnula na muža, koji je vrlo posvećeno pristupio njenom učešću na Evroviziji.

"Moj suprug je analitički tip koji nije nikad pratio Evroviziju, sad na ovaj način, a kad uđeš na Evroviziju, to se diže atmosfera, dva meseca pre samog događaja i oni koji su veliki favoriti, tu se prati sve, tu se upliće i politika, pa kladionice, prognoze. Ima tu gomila sadržaja o kojima ranije nisam ništa znala, pa ni on, sad više posmatra te stvari", ispričala je srpska predstavnica. 

konstrakta
ATA / Antonio Ahel 

Konstrakta kaže da je zadovoljna osvojenim 5. mestom, kao i da je veoma srećna zbog ogromne podrške koju je dobila.

"Nije mi se još uvek u potpunosti sleglo sve. Pošto otkako sam došla kući sačekala me je još gomila obaveza. Ono što mi isplivava kao najbitnije od svega jeste ta podrška koja se desila sa svih strana, kao i u Srbiji. Možda još i važnije - i od naših komšija. Desilo se to neko malo prepoznavanje i ujedinjenje, to je društveni događaj za sve nas", rekla je Konstrakta, koja je na kraju dodala i da joj velika količina popularnosti ponekad ne prija.

"Smetaju mi ove situacije gde sam ja izašla u kafić da popijem kafu na miru, pa se završi tako što dajem intervju. Mislim da je to nepotrebno. Niti sam ja ta koja pravi neki spektakl... To bih volela da se ispoštuje. Mislim da je to u krajnjoj liniji pristojno, ostaviti ljudima koji su u žiži javnosti slobodan prostor. Osim toga je sve okej", zaključila je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna