Konstrakta je danas stigla u Beograd nakon fantastičnog uspeha na Evroviziji, a novinari su je dočekali već na aerodromu sa brojnim pitanjima.

Najviše ih se odnosilo na njene aktuelne planove, a Konstrakta je nasmejano odgovorila da joj je prvi prioritet da se naspava i da jede nešto "kašikom". "Novi projekat može da se nazove `umetnica mora biti nevidljiva`", kazala je Ana nasmejano. Očigledno joj je potreban mir i odmor, što je i očekivano s obzirom na ogromnu medijsku pažnju koju je izazvala u Srbiji, ali i regionu i čitavoj Evropi.

Podsetimo, njena numera se plasirala na peto mesto, posle Ukrajine koja je završila prva, Velike Britanije, Španije i Švedske. To je ogroman uspeh za Srbiju koja, osim pobednika Marije Šerifović i Željka Joksimovića, obično nije išla više od 10. pozicije na rang listi. 

Prema Konstraktinim rečima, osetila je najveću podršku od naših suseda iz regiona. "Za publiku ne znam, dobili smo ukupan broj. Od žirija smo od Hrvatske i Crne Gore dobili 12, lepo. Iznenađenje je i 5 od Irske. Mislim da smo dobro prošli", rekla je umetnica. Njoj se najviše svideo nastup Portugala, a i numera ove zemlje se dobro plasirala - na 9. mesto.

Iz Portugala, od stručnog žirija je Konstrakti stiglo tri boda. Iz većine zemlja su je ignorisali - u čak 23 države stručni žiri joj je dodelio nulu! Po šest poena su joj dali članovi žirija iz Slovenije i Španije, pet iz Irske, a po četiri iz Belgije, Švedske, Italije i sa Kipra. 

Međutim, od publike je Konstrakta dobila ukupno 225 glasova, a ispred Srbije bile su samo Ukrajina, Moldavija i Španija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna