Nakon što je Anja Mit  pre godinu dana raskinula emotivnu vezu sa Lukom Vješticom, novog dečka nije predstavljala javnosti. Da nije dugo samovala priznala je nedavno, kada je istakla da je srećna i zaljubljena.

"Osvojio me je odmah i veoma sam srećna, mnogo mi je lepo s njim. Uživamo zajedno. Ne objavljujem zajedničke fotografije na društvenim mrežama jer se moj partner ne bavi javnim poslom i zbog toga želi da našu privatnost čuvamo", rekla je za "Gloriju" glumica,  a sada i pokazala novog izabranika, uz komentar koji ne ostavlja prostor za nagađanje.

 "Moj čovek", poručila je Anja uz fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju markatnog mladića. Inače, glumica koja se proslavila ulogom u seriji "Komšije" ne osvrće se na negativne komentare kojima je, kao javna ličnost, izložena.

"Niko do sada nije uspeo da me pokoleba, kako delom tako i komentarom. ‘Da sam ja na tvom mestu‘ je rečenica na koju odgovaram ‘Pa budi na mom mestu pa pričaj‘... Vreme društvenih mreža, kada svako ima slobodu i pristup javnog ismevanja, vređanja, ponižavanja, je zastrašujuće surovo. Problem je u tome što deca žive gledajući tako nešto i odrastaju u vremenu osude bez ikakvog razloga, i smatram da cenzura komentarisanja treba da postoji. A vetar u leđa mi daju moji dragi ljudi, ali i sama sebi dignem sidro jer bez vere i sigurnosti u sebe ne možemo ka svom cilju", iskrena je bila Anja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna