Srbija je danas dočekala Konstraktu koja se vratila iz Italije sa važnim nagradama. Pored visoke, pete pozicije na rang listi takmičenja, Ana Đurić je dobila i priznanje za najbolji umetnički nastup na Evroviziji 2022. godine, ali i dragocenu podršku publike u vidu velikog broja glasova kao i pregleda njene numere na Jutjubu.

Utisci se još nisu slegli, ali je mnogima već od sinoć glavno razočarenje što stručni žiri nije imao "sluha" za umetničke elemente Konstraktninog avangardnog nastupa. Kako je njena koleginica iz grupe "Zemlja gruva" Zoe Kida naglasila, "da su joj i članovi stručnih žirija dodelili više bodova, ona bi pobedila, a tako nije bilo `planirano`."

Međutim, i domaća i evropska, pa i svetska javnost svesne su kvaliteta Konstraktine pesme. Među prvima se na danas na Instagramu oglasila naša popularna pevačica Jelena Tomašević, i sama svojevremeno uspešna učesnica na Evroviziji.

"Draga Konstrakta, čestitam ti na fantastičnom nastupu i pesmi, na odličnom plasmanu i na svim nagradama koje nam donosiš sa Evrovizije!", napisala je Jelena. "Čestitam i celoj srpskoj delegaciji i RTS na organizaciji i potpunoj podršci našoj predstavnici! Sigurna sam da je uz takav tim sve bilo lakše! Jedva čekam da nam preneseš svoje utiske. Ponosni smo na tebe i sve koji su sa tobom stajali na sceni! Hvala vam za ovaj osećaj pobede!"

Među pohvalama se ističe i kratka ali upečatljiva poruka Slobode Mićalović: "Bravoooo, Konstrakta, i hvala!"

I jedna i druga objava dobile su na hiljade lajkova - svi su oduševljeni Konstraktinim nastupima i uspehom!

Izvor: Lepa&Srećna