Nekadašnja sportistkinja poslednjih godina povukla se iz javnog života i sada ima potpuno novo zanimanje.

Ceca je, naime, otvorila lokal na Novom Beogradu koji se bavi proizvodnjom prvenstveno peciva, a osim što je vlasnica, bivša rukometašica i sama radi za pultom i uslužuje kupce, piše "Kurir".

Kako se dalje navodi, Ceca je ovaj biznis pokrenula nedavno, a u lokalu proizvodi i pravi perece, ali i druga peciva, kao i specijalitete od mesa i kuvanu hranu.

Ona je veći deo svoje ušteđevine uložila u pomenuti posao i veoma mu je posvećena.

ceca-kitic2.jpg
Youtube / Printscreen / Redakcija 

Inače, Ceca Kitić svojevremeno je otkrila na šta je potrošila svoj prvi honorar.

"Od prvog honorara sam kupila nove cipele - salonke sive boje. To su mi bile prve nove cipele. Uspevala sam i mami i tati da pošaljem nešto para", rekla je ona prošle godine gostujući u emisiji "Usijanje".

Oduvek je važila za fatalnu damu, ali, kako je tada istakla, ona sebe nije tako doživljavala.

"Pričaju kao da je pola Jugoslavije ludelo za mnom. Ja nisam obraćala pažnju. Znala sam da nisam ružna, ali zaista nisam pridavala značaj tome. U plavo sam se prvi put ofarbala sa 18 godina, na predlog mog frizera Koleta. Od tada do danas bilo je pokušaja da promenim boju i da pustim kosu, ali uvek sam se vraćala plavoj, kratkoj kosi", ispričala je tada nekadašnja rukometašica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna