Malo je reći da se srpska predstavnica na Evrovziji i njena pesma "In Corpore Sano" dopala Evropi. Konstrakta je prva u trendingu, a mnogi joj prognoziraju visok plasman.

Ona tvrdi da je zadovoljna i onim što je postignuto do sada, i priznaje da u finale ulaze rasterećeni. Ono što mnoge zanima je kako će Konstrakta večeras izledati, a odgovor je dao njen frizer.

"Imaćemo ovo što smo i do sada imali, ravne šiške, da bude javnostavna forma. To nam je proverena varijanta i shvatili smo da to uz kostim najbolje ide. Mi isprobamo 30, 40 varijanti i biramo ono što se, manje više, uklapa u sve. Ono što je dobro i kod Konstrakte i kod mene je, to što mi volimo te ravne linije, jednostavnost i da bude taj punk fashion, da malo izlazimo iz klasike, ali da ne bude sve previše jednostavno. Stalno stižu poruke da se ljudima jako dopadaju te šiške koje smo napravili", rekao je za "Svet" Konstraktin frizer.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna