Vesna Zmijanac poslednjih meseci često nastupa u beogradskim kafanama, a njene nastupe s vremena na vreme posećuje i njena ćerka Nikolija.

"Podržavam je svaki dan i svaki sat, nekada odem da igram i da plačem. Svi smo plakali na poslednjem nastupu", iskrena je bila Nikolija za "Blic".

Ona je nedavno snimila nove pesme, te je u predstojećem periodu očekuje mnogo poslovnih obaveza. Ipak, Nikolija je odlučila je da veći deo ekranizacije pesama poveri saradnicima iz Grčke, pa uskoro odlazi iz Srbije.

"Imam puno posla oko albuma, tek treba da snimam spotove. Opšti je haos, gledaću da spojim rad i odmor. Otići ću u Atinu", otkrila je pevačica.

vesna-zmijanac-nikolija-jovanovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Podsetimo, Nikolija sa muzičarem Reljom Popovićem ima dve ćerke, a oboje se trude da svaki slobodan trenutak provode u krugu porodice.

Nikolija je nedavno istakla i da joj je jača polovina velika podrška u poslu.

"Sa Reljom se konsultujem, ipak smo u istoj branši. Nikada me ne bi posavetovao na uštrb mog uspeha, to bi zaista bilo detinjasto. Tu je za mene, podržava me i savetuje, ali istina je da uvek uradim onako kako sam naumila", rekla je ona za "Story".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna