Jelena će petogodišnjem sinu Miliji za tri meseca podariti sestru.

"Nemam strahove. Imala sam ih u prvoj trudnoći, jer tada ne znate sa čime se susrećete, pa čujete sto priča sa sto strana. Sada pratim svoje telo, ponašam se onako kako se osećam. Više sam u fazi mirovanja, opet za razliku od prve trudnoće kada sam bila previše aktivna", počela je priču pevačica za "Informer".

Sa viškom kilograma, kako kaže, nema problem jer na to ni ne obraća previše pažnju.

"Žene sada robuju izgledu, sve čine samo da budu što mršavije u trudnoći, odriču se svega, i čega treba i čega ne treba. Ja nemam problem sa tim i da se ugojim, smršaću… To je normalno, da se dobije na kilaži. Bitno mi je da sve prođe u najboljem redu i da beba bude zdrava. U prvoj trudnoći takođe nisam imala problem sa tim, ali tada do šestog meseca nisam skoro uopste imala stomačić, sada je skroz drugačije", otkrila je Jelena.

Ime za ćerku još nisu odabrali, ali i ona, suprug Miljan i sin Milija imaju svoje favorite.

"Svaki dan se širi spisak imena (smeh), ali naravno da imamo par koja su nam onako baš lepa. Imamo vremena još 3 meseca da odlučimo", kaže pevačica za pomenuti medij.

jelena kostov 2
Instagram / kostovjelena 

Jelena je za kraj dodala i da bi volela da naslednica nasledi neke od osobina njenog supruga.

"Ja sam neko za koga su i dalje svi ljudi na ovom svetu divni, iako znam da je to zabluda, iako sam svesna da to nije tako, prosto tako sam vaspitana i prosto želim da vidim samo dobro u ljudima. Moj suprug je, za razliku od mene, jako realan, volela bih da ima njegove osobine i karakter kako bi što lakše plivala kroz ova surova vremena koja nam dolaze", zaključila je Jelena Kostov.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna