Vesna Zmijanac važila je za jednu od najprivlačnijih žena u Jugoslaviji, a njen život obeležile su velike i bolne ljubavi. Njen emotivni život oduvek je intrigirao javnost, i kada je bila na vrhuncu popularnosti, ali i danas. Pevačica ne krije da joj se udvaraju, prilaze na nastupima, ali da ona tu vrstu pažnje posmatra drugačije.

"Ne gledam nikoga na taj način, kada je muški rod u pitanju, imam mnogo godina da bi mi se udvarali. Ima mnogo njih koji imaju čudna osećanja prema meni, svega ima, ne mora da znači da mi se udvaraju kao ženi, ali me vole, dobijam najljubavnije poruke",  rekla je za "Blic" Vesna, kojoj jedino teško pada sređivanje za nastup.

"Jedino mi je dosadilo sređivanje za nastup, pevam uvek kao da mi je prvi put. Stavi šminku, pa frizura, pa skidaj šminku@,  istakla je pevačica.

Vesna je bila u braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, a njihov razvod bio je buran. Sreću je ponovo pronašla pokraj Vlade Jovanovića, za kog se udala, a ta ljubav donela im je ćerku Nikoliju. Ipak, i ovaj brak se završio razvodom, a Vesna svojevremeno priznala da se tokom godina osećala usamljeno.

"Često sam se osećala usamljeno, jer su svi u meni gledali pevačicu Vesnu Zmijanac, s kojom žele da se druže i dive joj se, a ne Vesnu običnu ženu, odličnu kuvaricu, što sam, između ostalog, i bila kada se reflektori pogase. Tu Vesnu nisu poznavali niti su želeli da upoznaju. Stoga se dešavalo da sam se često s nastupa ili nekog privatnog druženja vraćala još usamljenija nego da sam ostala kod kuće. Mnogo puta sam se pokajala što sam dragoceno vreme davala ljudima koji to ne zaslužuju", rekla je Vesna koja je naučila da kvalitetno provodi vreme sama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna