Predstavnica Srbije, Konstrakta, plasirala se u finale koje je na programu večeras, kada nastupa pod rednim brojem 24.  Naša predstavnica kaže da je sada mnogo opuštenija nego pred polufinalno veče, jer je naš tim ispunio cilj koji je zacrtan.

"Sad smo opušteniji. Šta god da se desi večeras, mi smo već postigli nešto i stekli neku poziciju“, kaže Ana Đurić za RTS i priznaje da ne može da veruje da učestvuje na "Evrosongu".

"Mi se i sada kad idemo ka bini gledamo i govorimo jedni drugima: Hej, na 'Evroviziji' smo“, dodaje Кonstrakta.

"Postoji dosta nastupa koji mnogo ulažu u scenografiju, plesače, kostime. Naš nastup je nešto drugačiji, pa ćemo videti kako će to da prođe“, ističe srpska predstavnica i navodi da je odlična atmosfera među takmičarima i da se svi međusobno podržavaju.

"Biće šta će biti. Imamo utisak da smo se svi ovde srodili sa celom manifestacijom i sama završnica će biti u tom stilu. Večeras od 21 čas nastupamo pod rednim brojem 24 i vidimo se uskoro“, kaže Кonstrakta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna