Iako je ostvarila svoj san da se bavi pevanjem i već više od tri decenije ima uspešnu karijeru, Kaliopi kaže da bi sebe mogla da zamisli i u nekim drugim profesijama, te da ne bi imala problem s tim da na bilo koji pošten način zaradi novac za život.

"Mogla bih da radim mnoge poslove. Vidim sebe kao nastavnicu, da radim s decom. Mogu da radim sve. Ja bih čistila i ulice, a moja ulica bi sigurno bila najčistija", rekla je pevačica za "Objektiv".

Njenu karijeru nisu obeležili skandali, niti ju je ikad pratila loša reputacija.

"Verovatno je tajna što kao glavni motor svega što me pokreće kroz život koristim svoju emociju, kao i velike savete gospodina Grila, koji je uvek tu da me malo vrati kad je potrebno, jer ne treba ni sagoreti u toj emociji. Možda je tajna u tome što je uvek sve na pravom mestu u pravom vremenu", otkrila je Kaliopi, pomenuvši svog bivšeg supruga Romea Grila, sa kojim je nakon razvoda otala u odičnim odnosima.

"Nije lako, ali nije ni teško. Nas pre svega vezuje muzika i dobro smo povezani uopšte. Vezuje nas dete, život, pametni smo ljudi. Mi smo dva intelektualca koja nalaze način i da se dobro posvađaju, dobro pomire i dobro sarađuju", iskrena je bila pevačica za pomenuti medij.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna