Suprug Nikoline Pišek, poznati istoričar Vidoje Ristović preminuo je iznenada u subotu, 7. maja u 44. godini. Mediji su preneli da je preminuo na stolu za masažu, a njegova smrt šokirala je javnost.

Poznata voditeljka Nikolina Pišek koja je sa Vidojem je bila u braku od 2013. godine, ostala je neutešna.  Ona se u subotu nalazila u Zagrebu, a nakon stravične vesti došla je u Beograd.

"Ne mogu da govorim, teško mi je... Još uvek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Ne znam detalje. Teško mi je, stigla sam u Beograd", rekla je ona kroz suze za "Kurir".

Prvi snimak Nikoline Pišek nakon smrti supruga Kurir

Podsetimo, kako je naveo izvor Kurira, Vidoje se osećao dobro tokom dana i nije se žalio ni na kakve tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo. 

vidoje nikolina pisek.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

Vidoje je rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu. Iz prvog braka ima ćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili ćerku Unu Sofiju.

Nikolina je danas ispred zgrade na Vračaru dočekivala svoje prijatelje, ali nije bila raspoložena da daje izjave.

ATA / Antonio Ahel Prve fotografije Nikoline Pišek nakon smrti supruga

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna