Muž Nikoline Pišek, Vidoje Ristović preminuo je noćas, a voditeljka je za medije potvrdila ovu vest. Ristović je srpski istoričar umetnosti, rođen 1978. godine u Beogradu, a Nikolina i on su bili u braku od 2013. godine.

Godinu dana nakon venčanja dobili su ćerkicu Unu Sofiju. 

vidoje nikolina pisek.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

Vidoje i Nikolina   su se prvi put sreli u Dubrovniku, potom u Crnoj Gori, a u Beogradu su shvatili da između njih postoji neka "hemija". Svoju vezu su obelodanili u septembru 2012. godine kada su ih paparaci „ulovili“ na jednom beogradskom splavu.

Živeli su na relaciji Beograd-Zagreb, a upravo njemu i Nikolina ima da zahvali što je preživela stravičan slučaj curenja gasa u stanu u kojem je spavala sa ćerkicom. Kako tada nije bio sa njima, Vidoje je posumnjao da nešto nije u redu, jer mu se Nikolina nije odazivala na telefon.

Zato je redom zvao prijatelje, uspeo da njihovog zajedničkog bliskog prijatelja dobije u kasne sate. Kad je stigao do stana, pozvao je policiju i hitnu, koji su pomogli da se razvale vrata i da dođu do Nikoline i deteta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna