Vesna se za pomoć obratila nutricionisti koji joj je napravio plan ishrane kako bi došla do željenih rezultata, a ona ga se strogo pridržava.

U pitanju je režim koji je jednostavan i efikasan, a ne podrazumeva izgladnjivanje.

Fokus u ishrani Vesne Dedić su pauze između obroka, koje ne smeju biti manje od 3:45 minuta, kako bi organizam svario prethodno unetu hranu, prenosi "Story".

Takođe, svaki obrok mora sadržati oko 300g salate, a priprema namirnica je isključivo na vodi.

Vesna ovu dijetu praktikuje već dve nedelje, a kako je navela na društvenim mrežama, želi da dođe do cilja pre nego što objavi svoj novi roman.

Voditeljka i spisateljica je svojevremeno ispričala da nikada ne jede pre početka snimanja svoje autorske emisije "Balkanskom ulicom", ali da nakon snimanja odlazi u kafanu na roštilj.

"Nikada ne jedem pre emisije, treba mi snaga i adrenalin, u pauzama pojedem malo. Ritual posle emisije je da obavezno idem u kafanu, najčešće sa Dunjom (koleginicom, prim. aut.), i tu jedem roštilj i popijem jednu rakiju i dve čaše vina i bude mi taj dan, u kojem čujem ozbiljne životne priče, lepši i lakši. Normalnija se vratim kući, pošto nikada ne donosim posao kući", rekla je jednom prilikom Vesna za domaće medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna