Najveće muzičko takmičenje na svetu – Pesma Evrovizije – počelo je večeras u Torinu. U večerašnjem, prvom polufinalu gledaocima se predstavalja 17 takmičara, a najboljih deset će obezbediti učešće u finalnoj večeri u subotu.

U prvom polufinalu Evrovizije predstaviće se sledeće zemlje: Albanija, Latvija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Ukrajina, Bugarska, Holandija, Moldavija, Portugal, Hrvatska, Danska, Austrija, Island, Grčka, Norveška, Jermenija.

Prva zemlja koja otvara polufinale je Albanija, koju predstavlja Ronela Hajati, sa numerom "Sekret". Ronela je imala upečatljiv nastup, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Predstavnica Albanije izazvala je medijsku pažnju još tokom proba, kada su organizatori takmičenja, zbog mišljenja da su joj delovi nastupa isuviše provokativni, odlučili da ne objave njene fotografije na društvene mreže. Ona je nakon toga pokušala da se opravda na Tviteru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna