Nikolina i njen suprug Vidoje Ristović u Zagrebu poseduju kuću od 500 kvadrata, na kojoj radovi traju već dugo, te su odlučili da se sa ćerkom Unom Sofijom presele tamo i da im od sada Zagreb bude baza.

"Adaptacija dugo traje, toliko da sam već u neverici kako ću živeti kada se završe radovi. Uglavnom, ono što drugi mrze ja obožavam. Ima li išta lepše nego stajati na gradilištu dok se stvara nešto novo i predivno", rekla je voditeljka za hrvatsko izdanje magazina "Story".

Nikolina kaže da oko sebe ima pravi tim ljudi, uz čiju pomoć uspeva da svoje ideje sprovede u delo.

"Svojoj kući sam pristupila dosta štreberski i ziheraški u fazi priprema. Kreativnosti ne nedostaje, imam sjajnu ekipu oko sebe i od početne ideje da samo malo osvežim ionako dobar prostor koji je potpuno logično i zdravo projektovan, dogodilo se da se dosta toga menja. Ide se na koncept pametne kuće koja će sama proizvoditi potrebnu energiju i razmišljati umesto mene. Divno, zar ne? Već ima toliko karaktera da joj moram dati neko ime", ispričala je Nikolina koja je otkrila da je sama osmislila i samoodrživi vrt.

"Zvuči suludo, ali ideja mi je da ne posedujem kosilicu, da biljke budu pomno odabrane i komplementarne, pa da baštovan dođe jednom ili dva puta godišnje radi minimalnog orezivanja. Javiću vam jesam li u tome uspela", objasnila je ona.

nikolina-pisek.png
Printscreen/KurirTV 

"Beograd je uvek i moj i Unin grad, tamo imamo baku i dedu koje volimo i seku koju obožavamo", zaključila je na kraju Nikolina, koja iz prvog braka ima i stariju ćerku Hanu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna