Ana Đurić Konstrakta privlači u Torinu veliku pažnju medija i publike, a novinari se utrkuju u tome ko će joj postaviti pitanja na što zanimljiviji način. Svima je interesantno što srpska predstavnica na Evroviziji odgovara kratko i duhovito, pa su joj postavljali i pitanja u vidu kviza.

Najnoviji je pristup jutjubera sa kanala ESC Bubble koji je sa Konstraktom zaigrao igru "Nikad nisam", a u njoj otkrio i neke zanimljivosti koje publika dosad nije znala. 

Tako se ispostavilo da na pitanje da li je ikad bila kod proročice ona ima potvrdan odgovor. Dogodilo joj se i da joj čitaju natalnu kartu. Međutim, odmah je uz smeh dodala i da se uopšte ne seća šta joj je rečeno u ovim prilikama. Kako je, takođe, otkrila, ova "proročanska" iskustva nisu imala uticaja na njen ljubavni život.

U muža se, kako kaže, zaljubila na prvi pogled."Videla sam ga u amfiteatru, i jednostavno sam znala, kao što znam i sada", objasnila je Konstrakta.

Da podsetimo, njen  suprug Milan Đurić bio je asistent na Arhitektonskom fakultetu koji je Ana završila. Njih dvoje imaju dvoje dece, Lenu i Nikolu.

Profimedia, Youtube / Eurovision Song Contest Ana Đurić Konstrakta oduševila na otvaranju Evrovizije u Torinu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna