Ana Đurić Konstrakta je već pokazala da može da "iznese" i medicinsku uniformu, kao i vintidž haljinu ili svilenu toaletu, a danas je u Torinu oduševila sve u elegantnom belom kompletu. Na svečanom otvaranju takmičenja "Evrovizija", srpska predstavnica se pojavila sa belom tokom na glavi, veoma sličnom onoj koju je svojevremeno nosila Megan Markl.

Međutim, za razliku od vojvotkinje od Saseksa koja je uvek morala da bude uzdržana i distancirana, Konstrakta je oduševila sve svojom prirodnošću. "Da li je istina da ste napisali pesmu šetajući svog psa?", pitao ju je italijanski novinar, a ona je uz osmeh odgovorila: "Da, istina je. Treba i vi da probate, to je lako. Šetate sa psom i napišete pesmu."

Dobila je lep kompliment od italijanske novinarke kako se numera "In Corpore Sano" veoma lako pamti i kako je svi pevaju, ali je Ana odgovorila vrlo skromno: "Laka je. Biti zdrava je lako i (pokazujući sad već čuveni pokret rukom iz koreografije) ovo je lako."

Smirena i šarmantna, Konstrakta i u Italiji pleni svojim odgovorima na pitanja predstavnika medija. "Moje godine doprinose mojoj smirenosti. Lično se ja i svi mi držimo prvog polufinala, ne razmišljamo dalje od toga, nisam sigurna u to koliko se kladionice poklapaju sa realnom prognozom. Ja se bojim visokog leta i niskog pada, jer je ovaj nastup sam po sebi "ili-ili" ", rekla je Konstrakta za K1.

Veoma je svesna da njen nastup odstupa od mnogih drugih. "U španskom nastupu sve pršti, a kod nas je glavna aktivnost što ja prekrstim nogu", rekla je šaleći se na svoj račun. Zato će, kako kaže, ili biti prepoznati od publike, pa će se sklopito "kao neka priča" ili će biti fijasko. "Rizično je, ali ako uspemo samim nastupom da dopremo do publike koja nas ne razume tekstualno, onda smo u finalu", kaže Ana.

Profimedia, Youtube / Eurovision Song Contest Ana Đurić Konstrakta oduševila na otvaranju Evrovizije u Torinu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna