Seka Aleksić je dugo pokušavala da dobije prvo dete sa suprugom Veljkom Piljikićem - malog Jakova čekali su punih sedam godina. Danas kaže da sve greške koje napravimo kao roditelji kod prvog deteta, ispravljamo kod drugog, trećeg, četvrtog i petog.

"Nadam se da će da bude i petog. Nadam se, ja želim. U septembru opet planiram vantelesnu oplodnju", otkrila je pevačica u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

"Šta god bude neka Bog da samo zdravlje", rekla je Seka koja je nedavno proslavila 41. rođendan, a u braku sa Veljkom ima još jednog sina - Jovana. Ona uvek naglašava da je presrećna što se ostvarila kao majka, ali ovom prilikom je publika čula da mašta i o blizancima.

"Zamisli da rodim blizance!", kazala je ushićeno, a odmah zatim naglasila i da je ona zadovoljna čak i ako ne bude više dece. Ne propušta da spomene zahvalnost na deci koju je rodila: "Koliko god da Bog da ja sam zadovoljna. Mada i da ne bude više, ja sam srećna i zadovoljna. Ostvarila sam se kao majka, to je ono što sam dugo želela", kaže Seka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna