Biljana Obradović je ponosna na svoju karijeru, ali kaže da je godinama znala samo za rad. "To su nebrojeni sati rada, mnogo sam uložila u svoj posao", ispričala je nekadašnja TV voditeljka u emisiji Premijera vikend specijal na TV Pink.

"Umesto da kupujem cipele, ja sam zaradu ulagala u putovanja na kojima sam pravila nove intervjue", opisala je sadašnja menadžerka za odnose s javnošću Fudbalskog kluba Partizan. Međutim, onda je osetila veliki umor, neku depresiju, bezvoljnost i pomislila da nešto nije u redu s njenom štitnom žlezdom.

"Ne liči na mene da mi kažu - imaš dogovoren intervjuu u Njujorku, a da se meni ne ide", objasnila je. Do tada je redovno odlazila na ginekološke ultrazvučne preglede, ali kad joj je prvi put urađen ultrazvuk stomaka, lekar joj je rekao: "Biljana, na pankreasu imate nešto ogromno."

Na pregledu je otkriven cistični tumor veličine 11 centimetara, a operacija je bila hitno zakazana. "Svi moji poslovni planovi morali su da budu promenjeni", kaže Obradovićka. Danas ona radi drugačiji, ali jednako zahtevan posao. Međutim, kaže da je spremna da postane majka. "Želim dete, ja sam topla žena", priznala je. "Topla sam i u odnosu s prijateljima i s partnerom."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna