Ovogodišnja srpska predstavnica na najvećem muzičkom takmičenju juče je održala prvu probu, a potom je podelila utiske o prvom susretu sa evrovizijskom scenom.

"Bolje je nego što sam očekivala. Prijatnije, u stvari. Plašila sam se da kad izađem... Međutim, sve je prijatno. I kako se odnose prema nama, i što sve teče po tajmingu, i lepo je na toj bini, i dobar je zvuk. Sve je jednostavno, lepo!“, sumirala je za RTS Кonstrakta svoje prve utiske iz Torina.

Novina ove godine je da novinari nisu prisutni na pres-konferencijama, ali su za Кonstraktu stizala onlajn pitanja iz celog sveta. Pitanja su bila zanimljiva, ali ništa manje interesantni nisu bili ni odgovori naše umetnice.

"Pa, bilo je jedno pitanje, ako bi se desilo da Srbija pobedi, u kom gradu u Srbiji bi trebalo da bude Evrovizija? A to je teško pitanje, jer su nam svi gradovi lepi, pa sam se ja na kraju setila sela moje babe, Glibovca. To je bilo zanimljivo, a uglavnom se pitanja tiču kose Megan Markl i zašto ja perem ruke“, ispričala je naša predstavnica na Evrosongu.

Кonstrakta je dobila nadimak Godstrakta ili Bogstrakta, ali uporedili su je i sa Lori Anderson.

"Pa, hvala, to je stvarno kompliment. Šta da kažem. Zadovoljna sam", priznaje ona.

konstrakta pantalone 4.jpg
Youtube / HRT 

Pre nego što je naša delegacija ušla u arenu, Кonstrakta se požalila da joj jako lupa srce. Optužila je kafu za to, ali je na kraju ipak priznala da je imala veliku tremu.

"Istina je da sam se malo uzentala od svega. Ali dobro je, mislim da je dobro da se odradi ta trema na početku. Ja sam i za "Pesmu za Evroviziju" na prvoj probi bila van sebe. Mislim da se u onoj bubici čulo kako lupa moje srce. Кoje kuca, samo kuca!“, istakla je predstavnica Srbije.

Sledeća proba je za dva dana, a takmičenje počinje 10. maja kada se održava prvo polufinalno veče. Konstrakta nastupa u drugom polufinalu, 12. maja, dok je finale 14. maja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna