Pesma “In corpore sano” od prvog izvođenja nikoga nije ostavila ravnodušnim, a umetnica Konstrakta odsmilila je zanimljiv nastup kojim je na domaćem takmičenju za Pesmu Evrovizije oduševila i žiri i publiku i pobedila. U okviru promotivne turneje pevačica obilazi evropske gradove a nedvano je boravila u Tel Avivu gde održan predevrovizijski događaj "Israel Calling" na kojem su se evrovizijskim fanovima predstavili ovogodišnji učesnici iz 23 zemlje.

Nastup koji je izvodila uz pesmu bio je izmenjen i izgledao je poput neke vrste pripreme za veliku evrovizijsku scenu. Konstrakta je izašla na scenu sa peškirima i pri kraju pesme ih postavila oko stolice, na mesta na kojima bi trebalo da stoje članovi hora.

I to nije jedina promena za koju se konstrakta odlučila kada je nastup u pitanju. Tako je prošlog vikenda hrvatskoj publici prikazala potpuno drugačiji perfeormans. U Zagrebu je nastupala sa svojim horom, a iako su do sada imali samo peškire oko vrata, sada su i oni dobili lavore u kojima su prali ruke.

„Prija to što se pesma nekako raspršila na sve strane, kako u Srbiji tako i čini mi se, i okolo. To je lepo, izgleda da su ljudi prepoznali tu univerzalnu temu i to mi se sviđa, zadovoljna sam", rekla je.

Dodala da pesma nema glavne poruke i da je slojevita: „To je nešto u šta ja ne volim da ulazim i da objašnjavam a stvarno ima dosta tema i vidim da ljudi, svako nađe nešto što mu paše, a ono što ostane da zveči je - I šta ćemo sad". Reporterka u Zagrebu nije odolela a da ne pita o tajni zdrave kose Megan Markl, Konstrakta je kratko i jasno odgovorila:„Šampon, četka, voda, - to je to".

Screenshot / Youtube / Zvijezde pevaju, Screenshot / Youtube / Zvijezde pjevaju Predstavila pesmu "In corpore sano" u Tel Avivu i Zagrebu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna