Voditelj emisije "150 minuta" dugi niz godina borio se sa zdravstvenim problemima zbog kojih će, kako je sada nagovestio, svoje angažovanje na televiziji nastaviti iza kamera.

Dejanu Panteliću je 2012. godine dijagnostikovan tumor na krajnicima, nakon čega su usledile godine lečenja.

"Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje "polovan". Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije... trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete", napisao je voditelj u najnovijoj objavi koju je podelio na Instagramu.

Dejan je ranije govorio o tome da su mu u najtežim trenucima najveća podrška i snaga bili supruga Miona, ćerka Lana i sin Vukašin.

"U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove", iskren je bio voditelj pre nekoliko godina.

Dejan Pantelić je i u martu ove godine završio u bolnici, a tog puta problem je bilo pucanje slepog creva.

Tada je hitno operisan i, srećom, oporavak je prošao u najboljem redu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna