Ćerka Snežane Dakić Laura proslavlja 16. rođendan, a nekadašnja voditeljka je i više nego ponosna na svoju naslednicu koju je dobila tokom braka sa biznismenom Vladimirom Mikićem. Svojoj životnoj ljubavi čestitala je najvažniji dan u godini emotivnim rečima.

"Moja ljubav je napunila 16, srećan rođendan, srećo. Zahvana na blagoslovu da sam ti majka i ti moja ćerka", napisala je Snežana uz snimak rođendanske torte.

Snežana je svojevremeno ispričala koliko čini za ćerkino vaspitanje i koliko se trudi da je usmeri u pravu ispravnih odluka. 

"Trudim se da je usmerim u pravcu njenih talenata, ali i u smeru koji će joj pružiti lep i udoban život. Dala sam joj odličnu startnu poziciju, daleko iznad one koju sam ja imala. Nadam se da će je iskoristiti, a ja sam tu da je podržim i poguram. Zahvaljujući društvenim kontaktima, za Lauru sam mogla da učinim neuporedivo više nego što su moji roditelji mogli za mene. Ipak, od nje očekujem da se bori i probija. Za sada je primerno dete i odličan đak, odgovorna je i pravična. Uostalom, kažu da se deca najbolje vaspitavaju sopstvenim primerom. Neprekidno se usavršavam, aktivna sam na više frontova, a i kad posla nema, dobro sam, jer je Laura svesna da tada mora da se prištedi i zaista je divno dete koje me uvek razume", rekla je za "Story" svojevremeno Dakićeva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna