Pored toga što retko imamo priliku da je vidimo na javnim događajima, Bogdanu Ražnatović gotovo da uopšte ne viđamo ni na društvenim mrežama.

Zato je sada svima privukao pažnju snimak na kom se pojavila Cecina snajka, za koju svi komentarišu da izgleda bolje nego ikad.

Njena rođena sestra Bojana Rodić podelila je deo porodične atmosfere, a na snimku se vidi kako Bogdana u naručju drži naslednika Željka, dok na sebi ima uske farmerke i crni top.

Bogdana Ražnatović
Instagram/bojana__rodic 

Pored njih je i njen suprug, naslednik Cece Ražnatović Veljko, koji je u krilu držao malog Zorana Šijana, sina Bojane Rodić i Mirka Šijana.

Iako su se nedavno vratili u Beograd, gde sada žive, Bogdana i Veljko sa sinom i dalje često posećuju Titel, Bogdanino rodno mesto, gde uživaju na velikom imanju Rodića, u svim čarima prirode. Razlog zbog kog su baš danas tamo jeste što Bogdanina porodica slavi slavu Đurđevdan.

Bogdana Ražnatović
Instagram/bojana__rodic 

Porodice Rodić i Ražnatović uskoro očekuje i slavlje, budući da će maleni Željko sledećeg meseca proslaviti drugi rođendan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna