Sa velikom tugom, voditeljka jutarnjeg programa na TV "Pink" Irina Vukotić oprostila se od majke koja ju je noćas napustila.

Kako je Irina napisala, njih dve su se juče čule, a voditeljka nije ni slutila da će samo nekoliko sati kasnije čuti najtužnije vesti.

Od voljene majke oprostila se potresnim rečima.

"Najvoljenija moja, najskromnija, najispravnija, najbolja majčice. Otišla si preko noći da slučajno nikog ne opteretiš, jer si ceo život svu ljubav ovog sveta davala za nas i kad je tebi nešto nedostajalo nikad nisi nikog opterećivala, već se nesebično i sa ljubavlju davala. Sinoć si mi napisala da ćemo se danas čuti i da me ljubiš. Sve na svetu bih uradila da me samo još jednom poljubiš, dušo slatka moja", napisala je voditeljka na početku objave.

"O, koliko te volim i koliko boli, Gocka moja. Moj anđeo si bila i bićeš. Sve što sam u životu postala, uradila, naučila je zahvaljujući tebi. Kad sam ti to nedavno rekla, pocrvenela si kao malo dete najčistije duše. Volim te, majčice moja najvoljenija. Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju", dodala je Irina uz fotografiju sa majkom.

U komentarima ispod objave oglasile su se mnoge javne ličnosti koje su Irini izjavile saučešće i pružile joj podršku kako bi što lakše prebrodila veliki gubitak.

Među njima su Ivana Peters, Aleksandra Kovač, Dragana Katić, Slađa Alegro, Anastasija Anja Mandić, Suzana Mančić, Tijana Dapčević, Željko Samardžić i mnogi drugi.

Irina Vukotić je, inače, jednom prilikom ispričala da je želja njene majke bila da ona, pored voditeljskog posla, predaje u školi, budući da je po profesiji profesor srpskog jezika.

"U školi sam predavala srpski, skoro su mi rekli - zašto to ne potenciraš, jer ne znamo nijednog voditelja koji je paralelno sa televizijom predavao srpski u školi. Ja to jesam radila 2004. i 2005. godine. To je divno isukustvo, ali to nisam zbog sebe, nego zbog mame - mami sam ispunila želju i predavala u školi", rekla je tada voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna