Voditeljka jutarnjeg programa na TV "Prva" u septembru prošle godine rodila je naslednicu Mitru, a kako sada priznaje, sa njenim ocem razišla se još u prvim mesecima trudnoće.

Međutim, o tome u početku nije bila spremna da priča čak ni sa najbližima.

"O partneru sam izbegavala da pričam jer smo se rastali gotovo u prvim mesecima moje trudnoće. Bio je to veliki stres za mene i nisam bila spremna da o tome govorim javno, čak ni s porodicom i prijateljima. Svi su dugo imali utisak da je sve u redu", otvorila je dušu Bojana Ristivojević za "Story".

Kako kaže, za nju je veliki poraz to što nije uspela da sačuva porodicu, ali ne sumnja u svoju odluku i sigurna je da je to bilo najbolje rešenje.

"To je moj najveći poraz u dosadašnjem životu, jer mi je porodica najvažnija, ali nekada, i uz sav uloženi trud i ljubav, stvari ne idu kako treba. Nekad ljubav jednostavno nije dovoljna. Kada sam to shvatila, morala sam da donesem odluku za dobro svih nas, najviše naše ćerke. Rastanak je bio jedino rešenje. Danas sam sasvim u miru sa svojom odlukom", istakla je voditeljka i dodala:

"Svaki razlaz je težak, naročito kada su prisutne emocije. Zastrašujuće mi je izgledala pomisao da budem trudna i sama, ali s druge strane, znala sam da će Mitrin dolazak sve promeniti, da je vredna mog truda da tu situaciju prebrodim. I uspela sam. Dan počinjem i završavam sa osmehom na licu".

Bojana Ristivojević želi da se zamonaši
Youtube/Printscreen/MONDO PORTAL 

Bojana i njen bivši partner ostali su u dobrim odnosima i zajedno donose sve odluke koje se tiču malene Mitre.

"Moj bivši partner i ja mnogo bolje funkcionišemo od kada nismo zajedno. Veliki mi je oslonac u poslu i odgajanju naše ćerke. Konsultujem ga oko svih stvari koje su za nju važne. Zajedno smo birali ime, zajedno je krstili... Iako više nismo emotivni partneri, zauvek ćemo biti njeni roditelji i prijatelji", zaključila je za pomenuti list voditeljka, koja je navela i da trenutno ne razmišlja o novoj ljubavi jer joj je ćerka prioritet. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna