Voditeljka, manekenka, a odnedavno i spisateljica Nina Seničar uskoro se iz Amerike vraća u Srbiju.

Razlog je, kako kaže, novi poslovni projekat koji podrazumeva da će se opet naći pred kamerama.

"Da, vrlo uskoro i mnogo se radujem tome", rekla je za portal "Republika.rs" Nina i dodala da se pri povratku u Novi Sad najviše raduje porodici, prijateljima, hrani i "lepoti i šarmu svog rodnog grada".

Srpska lepotica nedavno je napisala i knjigu za decu pod nazivom "Zvezda Slavica", koju je posvetila svojoj majci.

"Pisanje je trajalo nekoliko meseci i prošlo kroz nekoliko verzija. Bilo mi je potrebno malo vremena da nađem pravi jezik da mališanima na najbolji način prenesem poruku", rekla je Nina i dodala da je ova knjiga seća na detinjstvo i lekcije koje su joj roditelji davali.

Udaje se Nina Seničar
Profimedia 

"Uvek su me bodrili i naučili me koliko je bitno biti vredan. Više primerom nego rečima, odrasla sam gledajući mamu i tatu kako svaku prepreku savladavaju radom i trudom i kako nikada ne odustaju", zaključila je Nina za pomenuti medij.

Nedavno se šuškalo da staje na "ludi kamen" sa višegodišnjim partnerom Džejom Elisom, sa kojim je dobila ćerku Noru Grejs, ali ove navode nije želela da komentariše.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna