Budući da već godinama često putuje na nastupe, Seka Aleksić kaže da sve teže podnosi letove avionom i razdvojenost od sinova Jakova i Jovana.

"Najteže mi padaju putovanja avionom i nespavanje. Sada mi je teško kada sam tri dana odsutna od kuće i kad nisam sa decom", rekla je pevačica za "Kurir".

Seka kaže da su i stariji Jakov, koji će ove godine napuniti šest godina, i mlađi Jovan, svesni da je njihova mama javna ličnost.

"Jakov je vrlo svestan ko mu je mama, čak i Jovan, iako ima dve i po godine. Jakovu je malo čudno kada mi ljudi priđu da se fotografišu, pa mu ja objašnjavam zašto je to tako. Jovan kad god čuje neku pesmu na televiziji misli da sve peva njegova mama", ispričala je Seka.

Pevačica se, osim u svojoj osnovnoj profesiji, oprobala u još nekim zanimanjima. Bila je i voditeljka, a mnogi je često nazivaju i influenserkom, s obzirom na to da ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama i da često reklamira određene proizvode.

Viktor Živojinović bio zaljubljen u Seku
Youtube/Prrintscreen/Kurir 

Ipak, Seka kaže da je jedina titula koju želi da zadrži - pevačica.

"Molim vas da ostanemo na tome da sam pevačica. Influenserkom su me napravili drugi, voditeljkom takođe. Ja bih to sve nazvala svojim izletom, nekako se ne vidim u drugim zanimanjima osim u muzici. To što je vezano i za društvene mreže je nametnutno i svako ko ima malo više pratilaca i ko reklamira nešto nazivaju ga influenserom, ali ja to ne bih tako kategorizovala. Drago mi je da se ljudima dopada i da ja to radim na pravi način", zaključila je Seka. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna