Nakon razvoda od pevačice Ane Kokić, sa kojom ima ćerke Ninu i Teu, Nikola Rađen uplovio je u vezu sa pevačicom Milicom Ristić, sa kojom, kako kaže, priželjkuje prinovu. 

Nakon dve naslednice, za koje je izuzetno vezan, sportista bi voleo da dobije i sina.

"U poslednje vreme najviše sam posvećen ćerkama i najveća sam im podrška jer su aktivno počele da igraju odbojku, koja ih jako privlači, tako da imaju i moju i Aninu podršku. Intimno, voleo bih da jednog dana dobijem i naslednika", rekao je Rađen u emisiji "Exkluziv". 

Nedavno je u javnosti objavljeno da su Milica i Nikola imali razmirice, te da se između njih dogodio incident i da je Rađen fizički napao izabranicu.

"Dobro, jeste to bilo neprijatno. Ono što se zapravo desilo su neke male razmirice, ali ništa toliko kako se pisalo. Krivo mi je što je sve tako predstavljeno, što je napravljena velika šteta i nama i našim porodicama, a najviše mojoj deci", rekao je on u pomenutoj emisiji i otkrio u kakvim je sada odnosima sa Milicom.

Nikola Rađen želi sina
ATA Images/Antonio Ahel 

"Iskreno, ja sam to već ostavio iza sebe. Nastavili smo zajednički život, sa nama je sve u redu, normalno živimo i nema razloga da bude drugačije. Ne želim da krivim medije, što se tog slučaja tiče mi smo direktni učesnici i mi smo to izazvali. Ali kažem, normalni smo ljudi, nastavljamo zajedno da živimo i zajedno da planiramo", zaključio je Rađen.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna