Željko Joksimović priznaje da mu je veoma teško palo što više od 500 dana nije nastupao i imao koncerte.

Presrećan je što se sada ponovo druži sa publikom i nada se da se tolika pauza nikad više neće ponoviti.

"Ne da mi je bilo teško, nego sam bio očajan. Već sam rekao, vrhunac bavljenja muzikom jeste ta podela, in vivo, onoga što si stvorio, sa publikom. Tu, na licu mesta, onako tet-a-tet, vidiš da li si uradio nešto dobro, ili ne. Tu dobijaš konačnu potvrdu, tu postaješ umetnik. Zato je ova pauza bila toliko strašna i nadam se da nam se nikada više neće ponoviti. A kada je reč o planovima, jedini plan koji imam jeste da što više pevam. Sa ljudima", rekao je Željko za "Novosti".

Osim u muzičkom, poslednje dve godine pevač je prisutan i u televizijskom svetu kao vlasnik nekoliko kablovskih TV kanala, a desna ruka mu je supruga, voditeljka Jovana Joksimović.

"Supruga Jovana je, po meni, najbolji TV novinar kod nas, tako da svaku njenu preporuku, predlog ili zahtev, doživljavam izuzetno ozbiljno. Nisam od onih koji misle da su se naučeni rodili, učim svakog dana, i ne stidim se da kažem koliko i od nje učim. I ove prve dve godine, uz Jovanu i Manju Grčić, naučio sam mnogo o televizijskom poslu, a ono što sam već znao, o upravljanju kompanijom, dodatno sam unapredio i zadovoljan sam do sada urađenim", istakao je Željko za pomenuti medij.

joksimovic_10042018_00028.jpg
ATA Images/Antonio Ahel 

Na pitanje na šta je najponosniji, odgovorio je:

"Ponos je izraz koji često vodi ka gordosti, a ona je greh, pa gledam da ga izbegavam, bar kada je o meni reč. Zato više volim da kažem da sam zadovoljan, srećan i zahvalan na svemu što sam uradio, i što radim. Danas, kada sve nastaje i nestaje u trenu, kada su gotovo svi autoriteti srozani, kada vrednosti postaju neprepoznatljive, ja imam tu sreću da trajem, da stvaram nešto što traje, i verujem da više od toga ne smem ni da tražim. Raditi ono što voliš, ostvariti se u tome, i živeti sa onima koje voliš, sa porodicom, to je stvarno, pogotovo u ovo vreme, blagoslov, i neizmerno sam zahvalan na tome. Takođe, to je i podstrek, motiv, da nastavim, na isti način na koji sam sve radio i do sada".

Podsetimo, Željko Joksimović ponosan je otac četvoro dece. U prvom braku dobio je ćerku Minu, dok sa sadašnjom suprugom Jovanom ima sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna