Željko Joksimović je povodom proslave 50. rođendana napravio gala žurku. Odnosno organizaciju je prepustio supruzi Jovani koja se pobrinula da svaki detalj bude savršen.

Pozvala je mnogo prijatelja, koji sa njima provode ovo važno veče, a pobrinula se i da njen stajling bude glamurozan. Jovana je za ovo posebno veče odabrala crvenu kratku haljinu od satena, koju je iskominovala sa belim sakoom i belom torbicom. Celu kombinaciju je začinila sandala na visoku potpeticu, a osmeh sa lica nije skidala.

Pevač je priznao da nije želeo da slavi, ali njegova Jovana je želela da ovo bude jubijel za pamćenje.

"Mislio sam, iako volim rođendane i svetkovine, da ovaj jubilarni ne proslavljam. Međutim, moja Jovana se sa tim apsolutno nije slagala. Tako da su ona i Manja (Grčić, prim. aut.), organizovale proslavu, tako da se ja nisam mešao ni u šta. Siguran sam da će to biti jubilej za pamćenje. Iskren da budem, to što dolazim kao gost-slavljenik mi i te kako prija. Pretpostavljam, na kraju, da sam i zaslužio takvu pažnju. Narednih 50 zamišljam tako da je sve što dolazi samo refleksija svega što si uradio pre toga. E, sad da vidimo. Verujem u sve dobro i pozitivno", iskren je bio muzičar za "Blic" koji priznaje da je sebi poželeo dobro zdravlje.

"Poželeo sam sebi zdravlje. Kako već 50? (smeh) Videću kad prespavam večeras da li će sutra biti nešto drugačije... (smeh) Jovana mi je svašta nešto poželela, a poklonila mi je nešto jako dobro", rekao je pevač.

ATA / Antonio Ahel Rođendan Željka Joksimovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna