Melina i njen suprug, pevač Haris Džinović, dugogodišnji su prijatelji sa porodicom Joksimović, a kreatorka je sinoć na Željkovu žurku stigla sama, budući da je Haris kasnio.

Kada je upitana da li je Željku na poklon donela kovertu, Melina je objasnila da bliskim prijateljima ne poklanja novac.

 "Nije koverta, Bože sačuvaj, intimnim prijateljima nikada ne poklanjam kovertu. Željko je jedan od naših najzabavnijih prijatelja", rekla je za "Srpski telegraf" Melina, pa dodala:

"Željko je zaista jedan od prvih prijatelja naše kuće, tako da možete samo da zamislite šta sam mu sve poželela, sve najbolje".

Melina i Haris su se nedavno sa ćerkom Đinom i sinom Kanom uselili u novu vilu u Beogradu, čija je izgradnja dugo trajala.

Ćerka Harisa Džinovića
ATA Images/ Stefan Tomašević 

Njihov novi dom je izuzetno veliki i luksuzan, ali kreatorka ističe da to nije ništa promenilo kada je reč o kvalitetu njihovog života.

"U kvadratima nije ni sreća ni suština života. Bilo u stanu, bivšoj kući ili sadašnjoj, pa opet da se vratim u stan, meni je svejedno", iskrena je bila Melina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna