Voditeljka Jovana Joksimović je u skladnom i harmoničnom braku sa suprugom Željkom od 2012. godine. Jedno drugom su veliki oslonac i podrška, prošli su zajedno mnoge važne trenutke, a da li je od samog početka bilo tako? Da li su na samom početku imali takvu harmoniju, otkrila je Jovana Joksimović nedavno.

"Od samog početka uklopili, kliknuli, živimo, radimo, podižemo decu kao tim, i nikada nam ništa nije teško", rekla je za "Azru".

 Na prvi pogled bi se reklo da je sigurna u sebe i supruga, ali je svojom izjavom to demantovala.

"Ljubomorna sam kao žena, ne kao supruga. Prosto, on je moj i Božiji, i nema tu šta da se doda. Isto je i obrnuto. Ljubomoran je kao muškarac. I sve to samo svedoči o ljubavi, ne o nepoverenju", objasnila je i dodala: "Mi pokušavamo da budemo nepopustljivi u onim životnim principima koji će od njih načiniti dobre ljude, sve ostalo se trudimo da razumemo i da im pomognemo, a ne da ih grdimo".

Počeci njene karijere nisu bili baš tako sjajni, iza vedrine njenog lica i lepog osmeha su se krila mnoga pitanja i nesigurnosti. 

"Bila sam i uplašena i nesigurna kada sam počinjala. Onda sam shvatila, naučila da nesigurnost može da zameni samo znanje. I krenula sam mnogo da učim o svom poslu. I radim to i dalje", objasnila je voditeljka Jovana Joksimović.

Podsetimo da je ona karijeru započela na televiziji "BK", a nakon nekoliko godina je prešla na "RTS" i tu je dugo bila urednica i voditelj jutarnjeg programa. 2010. godine je prešla na televiziju "Pink" gde je vodila "Jutro sa Jovanom i Srđanom", da bi 2018. prešla na "Prvu TV" i tu je bila voditelj i urednik jutarnjeg. 2020. je za nju i supruga Željka bila krucijalna jer su tada sa Manjom Grčić osnovali svoju televiziju pod nazivom "K1", a ona na televiziji vodi ponovo jutarnji program pod nazivom "Uranak".

Izvor: Lepa&Srećna