Popularni pevač Željko Joksimović kaže da prvobitno nije planirao da povodom rođendana organizuje žurku, ali je na tome insistirala njegova lepša polovina, voditeljka Jovana Joksimović. 

"Mislio sam, iako volim rođendane i svetkovine, da ovaj jubilarni ne proslavljam. Međutim, moja Jovana se sa tim apsolutno nije slagala. Tako da su ona i Manja (Grčić, prim. aut.), organizovale proslavu, tako da se ja nisam mešao ni u šta. Siguran sam da će to biti jubilej za pamćenje. Iskren da budem, to što dolazim kao gost-slavljenik mi i te kako prija. Pretpostavljam, na kraju, da sam i zaslužio takvu pažnju. Narednih 50 zamišljam tako da je sve što dolazi samo refleksija svega što si uradio pre toga. E, sad da vidimo. Verujem u sve dobro i pozitivno", iskren je bio muzičar za "Blic".

Joksimović kaže da su za njega godine samo broj, na koji se ne osvrće preterano.

"Jesu godine broj. Ali na brojeve se ne treba preterano osvrtati. Da smo na nekoj drugoj planeti, ja bih sada imao 10 godina, a ne 50. Dakle, sve može da bude relativno", kroz smeh je rekao pevač.

Na kraju se osvrnuo na decenije iza sebe, u kojima je bilo i uspona i padova.

"Sve teške situacije, potrebno je proglasiti normalnim, jer jedino tako možeš nastaviti normalno da živiš, da se nadaš. Isto tako, lepe momente proglašavam nečim što si verovatno zaslužio, i ni u njima se preterano ne poneti, nego ih uskladištiti u fioku nečeg lepog, što će ti za budućnost biti i inspiracija i obaveza. Sve u svemu, sve je iskustvo, i škola. Pouke i poruke pratiti. Ostalo je sve na Bogu", zaključio je Željko.

Željko Joksimović slavi 50 rođendan
Foto: Dragana Udovičić Author: Dragana Udovicic Description: hello zurka , dodela hello godisnjih nagrada , zeljko joksimovic i jovana jankovic Software:Adobe Photoshop CS5.1 Windows Created: 2019:06:14 10:40:21

Inače, u porodici Joksimović april je mesec slavlja, budući da je 10. aprila rođendan proslavio sin Kosta, dok će Željkova supruga Jovana pet dana nakon svog muža obeležiti 41. rođendan.

Podsetimo, Željko je u braku sa Jovanom dobio sina Kostu i ćerke Anu i Srnu, dok iz prethodnog braka ima naslednicu Minu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna