Slavlje ne prestaje u domu Jovane i Željka Joksimovića ovih dana. Osim što su oboje presrećni zbog filma "Toma", za koji je Željko pisao muziku i bio producent, a Jovana vodi PR, već su upravo i proslavili rođendan svojim bliznakinjama.

Prethodnih godina se događalo da popularni par dozvoli fotografisanje, barem prilikom dolaska na ovakve porodične svečanosti. Međutim, sada su daleko diskretniji pa je sa rođendana Ane i Srne samo nekoliko njihovih prijatelja objavilo kratke video zapise.

Dame nisu mogle da odole fantastičnoj dekoraciji u dvorištu gde je rođendanska žurka održana. Uz divno cveće na stolovima sa posluženjem, poseban ukras su bile stotine ruža koje kao da su "visile sa neba". Njima je naročito ulepšan deo za dečiju igru, ali odlični cvetni aranžmani su bili i na zidovima dvorišta. 

Snimke su objavile i kuma Sandra Perović, ali i Jovanina drugarica Marija Tarlać. Slavlje nije propustila ni Željkova ćerka Mina Joksimović koja je uvek isticala da svoje sestrice obožava. Za ovu priliku odabrala je trenerku, po poslednjoj modi i to crvene boje - na radost!

Instagram / tarlacmarija, Instagram / sandrinpero repost jjovanajoksimovic Cvetna dekoracija je oduševila sve goste!

Izvor: Lepa&Srećna