Megan je, naime, otkrila da je kupovala knjige koje su napisala transrodna deca, nakon što je njen naslednik Noa (9) razvio želju da nosi haljine.

Glumica navodi da želi da se njena deca "izraze kroz odeću kako god žele" i da se niko ne oseća "čudno ili drugačije".

"Kupila sam gomilu knjiga koje su se bavile ovim stvarima i bavile se čitavim spektrom onoga što je ovo. Neke knjige su napisala transrodna deca. Neke od knjiga govore samo o tome kako možete biti dečak i nositi haljinu, možete se izraziti kroz svoju odeću kako god želite. A to čak i ne mora da ima veze sa vašom seksualnošću. Tako da sam od vremena kada su bili veoma mladi uključivala te stvari u njihov svakodnevni život tako da se niko ne oseća čudno ili drugačije", navela je Megan za strane medije.

Deleći svoju zabrinutost, glumica je dodala:

"Imam dete koje pati. Tako da imam mnogo briga oko toga, jer samo bih volela da čovečanstvo nije ovakvo. Iako je moje dete tako hrabro i znam da je izabralo ovo putovanje s razlogom. Teško mi je kao majci".

Megan je ranije otkrila da je Noa ponekad bio ismevan od strane drugih dečaka u školi jer nosi haljine, iako je dodala da njemu ne smeta njihovo zadirkivanje.

megan-foks- mtv
Profimedia 

"On dizajnira, crta odeću. On je veoma talentovan. On se zaista bavi modom. Ponekad će se sam obući i ponekad voli da nosi haljine. A ja ga šaljem u zaista liberalnu školu, poput hipi škole. Ali čak i tamo još uvek ima dečaka koji govore 'Dečaci ne nose haljine' ili 'Dečaci ne nose roze'. Sada prolazimo kroz to, gde pokušavam da ga naučim da bude samouveren bez obzira na to šta neko drugi kaže", rekla je tada.

Pored Noe, glumica ima još dva sina - Bodija (8) i Džurnija (5), a svu trojicu dobila je u braku sa bivšim mužem Brajanom Ostinom Grinom, sa kojim je bila od 2010. do 2021. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna